Road to Final TM Piala FA: Hari-Hari Terakhir Latihan Pasukan Kedah.

Salaam, lama beno den tok update blog ni tontang bola sepak. heheh…intro yang pelik dari biasa kan? hahaha….semua ni gara2 final piala FA yang akan diadakan sabtu ni 10.april.2010 nanti antara pasukan Kedah dan Negeri Sembilan. Memandangkan petang tadi cerah dan panas, aku pon dengan semangat ingin meninjau latihan hari-hari terakhir menjelang perlawanan akhir nanti. Sambil tu aku jugak mengambil gambar untuk tatapan kawan2 (yang tak dapat datang ke stadium atau yang berada di luar kedah) di forum http://www.hijaukuning.com. Ok lah…aku bukan bloger yang suka type panjang-panjang…. aku lebih suka penuhkan blog aku dengan gambar2 yang aku shoot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s