Cameron Highland: Family Trip!

Salaam semua. Kali ni aku upload gambar percutian singkat aku & wife bersama famili wife aku. Mula-mula planing nak pi couple saja sambil meng’pow’ keta baru papa huhuhuh….tapi mama & papa nak join gak. Ok gak la….leh aku rest bagaikan bos di belakang. Tapi yang tak tahanya aku asyik di buli + di ganggu kehidupan aku oleh wife aku. Tekanan idop betol. Hahahaha….ganguan macam mana tak yah cita la tu rahsia…yang penting aku cukup tertekan jiwa dan raga hahahaha….

*jap nak makan…satgi sambung tulis*

3 thoughts on “Cameron Highland: Family Trip!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s