Pulau Mutiara: Mission Cari Laksa!

Salaam…lama balik aku tak update blog aku nih. Biasa la wife kesayangan balik bercuti. so, aku pon cuti2kan diri la dari bergelumang dengan pc selama beberapa hari. bagi chance kat wife utk online, berfacebook, edit gambar n update blog dia. Sebenarnya entry kali ni aku nak share gambar2 aku semasa aku berkunjung ke Pulau Pinang bulan lepas (januari)…heheheh lex lex…aku paham, ni dah ujung bulan 2 nak masuk bulan 3 dah. hahahaha…ok lah…apa pon aku update jugak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s