Pengunjung Ke 10,000!

Salaam… sedar tak sedar dah setahun+sebulan blog ahmadaki.wordpress.com beroperasi. Agak lama juga aku tak update infomasi, idea, tutorial dengan korang semua. Ada jugak yang email dan komen bertanyakan beberapa benda yang lebih advance (insyallah nanti aku akan update tutorial ok!).

Sedar tak sedar jugak blog ni dah mencecah 10,000 pengunjung! sesuatu yang amat tidak dijangka. Terima Kasih kepada yang sudi menjenguk blog aku ni. Inyallah lepas ni aku akan kerap2 update! besaa la… lepas2 kawin ni agak bz sket melayan isteri dan menyiapkan kerja2 belakang tabir sebagai sa-orang photographer.

bersambung…🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s