Foods Photography

AKI_5235

Salaam, lama aku tak update blog ni. Bz sket la ni…..baru pindah umah. Aku la ni dok dekat ngan umah lama aku kat Taman Nuri. Azab jugak la rasa duduk sendiri ni. Banyak menda nak kena beli….peti ais, mesin basuh, dapur, meja2, kerusi, almari ngan set bilik tidoq…ufff bikin kepalaku botak. Tapi alhamdulillah, rezeki aku makin hari makin bertambah. Aku jugak dah kembangkan sayap aku untuk mengambil upah tangkap gambar komersial. Baru-baru ni aku dapat job dari Utusan Publications & Distributors untuk shoot gambar makan untuk majalah depa. Mencabar jugak la ambil gambar menda mati ni hehehehe…..Hmmm…hasilnya bole la standert cikai2 aku ni. Aku nak upload gambar2 lain pon aku rasa tak best sebab semua gambar dah dijual kepada depa. Apa pon aku nak ucapkan terima kasih kepada Puan Nora yang bagi aku job ni…tak lupa juga pada naim n damak (digital) hehhehe macam ucapan hari raya plak…huahuahua.

Saja aku upload gambar ni sebelum posa…kang hangpa terliur plak. Tapi resipi ikan keli ni boleh buat modal untuk juadah buka posa nanti.🙂

4 thoughts on “Foods Photography

  1. uih…..ok la ni ape.terliuq bg depa yg tak kuat daya tahan lapar ja .huhuhuu.
    Dimasa bulan ramadhan…
    kita berpuasa hinnga sebulan…
    tetepi,…ade yg x tahan….
    Dia pakai buka pose pukul Lapan(am)

    hehehee…selamat menyambut ramadhan al mubarak.
    mudah2an rezki bertambah bro…amin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s