Photoskool.net TT Alor Star

1- 1200

Gamaq ni aku shot dekat stesen ketapi mengunakan 2 speedlight. dari belakang 45deg mengunankan sb600 dengan kekuatan 1/8 manakala sebijik lagi sunpack pz42 dari depan subjek dengan kekuatan 1/4 (rasanya). Gamaq tak xtak di edit lagi fresh dari sd card.

2- 1200

Gamaq ni aku tadak info sebab pa’it yang amek. tak ingat seting apa dan malas nak godek2 exif. terus upload dari sd card jugak. cuma tambah watermark ja.

3- 1200

DSC_5790

Gamaq ni aku suka, gamaq ni aku snap mengunankan peralatan abg najib (www.jeebsion.com) 2 biji flash sb800 & sb900 dikiri dan kanan model, ditambah dengan pancaran Beauty dish dari atas model(pa’it). Gamaq ni jugak aku tak edit lagi. Drag watermark masuk ja… p/s: credit to jeebsion

2 thoughts on “Photoskool.net TT Alor Star

  1. salam kenal ngan cik aki dari kecik..
    grop tt kedah ek..
    gudluck my fren
    teruskan usaha dapat yg lebih baik lagi k
    aku bukan terbaik dalam bab komen2 kat ps (bukan chekgu)
    sama2 kite membantu berjaya dalam fotografi =)

    kecik suke gamba 1st!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s