Pulau Pangkor: 3 Hari 2 Malam Part I

Mekanik Basikal Sewa yang spoting!

Sebenarnya aku belum pernah sampai ke sini. Ini lah pertama kali aku sampai kat pulau ni. Tujuan aku ke pulau pangkor ni pon bukan sebab nak melancong, aku hanya mengikuti kursus yang dijalankan oleh Jabatan aku. Tengok saja jadual mak aiii! pack!! dari pukul 7 pagi sampai ke 11 malam. yang bestnya pula makan 6 kali sehari! hahahaha…part ni yang aku suka. Masa lapang aku hanyalah pada pukul 6-7petang saja. Cuaca disana sungguh panas. Tak boleh blah! Mungkin aku pegi tak kena time kot! mungkin jugak. Hari pertam aku sampai seperti biasa aku melapurkan diri kepada mem besar aku teacher Dida. Awal2 -awal dia dah pesan “jangan ngorat-ngorat”….iskkk ada ka pulak. eheheheh….. Apa pon selama 3 hari 2 malam aku berada dipulau pangkor, aku ada megambil beberapa keping gambar untuk dikongsi bersama.

p/s: oh ya….esok besday aku yang ke-28. hotlink bagi aku call percuma untuk esok. hihihihihi….

One thought on “Pulau Pangkor: 3 Hari 2 Malam Part I

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s