Selamat Datang!

Assalamualaikum…
Hm…ni blog kedua aku selepas ihateahmedzaki.blogspot.com. Yang blogspot tu aku dah tamau guna…kosentret kat wordpress ni je. Layout wordpress ni nampak kemas dan teratur skat… Aku rasa wordpress ni lebih best. Tujuan sekali lagi aku membuka blog ni ialah aku nak blajar blajar menulis jurnal. Hmmm…nanti lah aku cari bahan. Bahan yang nak cari pon mesti lah yang hot hot punya kan?😛

Sebenarnya aku bercita cita nak jadi photohournalism sepertimana arwah bapa aku. Aku amat mengumi beliau. Tapi sayangnya beliau telah pergi dijemput sang penciptanya. Walaupon aku tak sempat belajar selok belok seni fotografi dan penulisan daripada beliau, aku yakin aku boleh buat🙂 Apa pon sama2 lah kita nantikan cerita pertama dari aku nanti.

Opss yaaa….pada 21-23hb disember (2008) nanti aku dipilih menghadiri kursus di Pulau Pangkor. Mungkin disana ada cerita-cerita menarik yang mesti dikongsikan bersama anda. Sebagai penutup aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILAHDHA kepada semua pembaca pembaca blog aku.

Wasalam.

2 thoughts on “Selamat Datang!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s